Charles Lane,
St. John’s Wood

Client: Private Individual
Location: London
Services: Main Contractor services

Overview

The existing property was a dated three bedroom townhouse requiring a complete refurbishment within a tight budget. This project was the complete refurbishment of a three bedroom townhouse in the heart of St Johns Wood. The refurbishment consisted firstly of the entire strip-out to shell and core before commencing the refurbishment listed below:

Key aspects

  • Reconfiguration of ground floor for additional bedroom & study
  • Installation of M&E system
  • Integrated AV system & Security system
  • Replacement of ceilings throughout
  • Plastering throughout
  • New windows, Door sets, Skirting and architrave
  • Bespoke living room and bedroom furniture
  • New Kitchen including appliances and specialist stone works
  • Three Bathroom Suites including sanitary ware & stone works
  • New glass balustrades to staircase
  • Timber flooring throughout
  • New roof garden with M2 staircase access.
  • Decoration throughout
  • External decoration

Our solutions

Pall Mall Refit provided a complete Design, Construction and Management service. Special care and attention was given to working methods, due to the nature of this prestigious and exclusive residential area.
The project was completed within budget and programme, taking into account numerous changes from the prospective purchaser during the course of the project.

Project Gallery

Click image to view

Your project

We would love to hear about your next project, and help you create a stunning space. When delivering fit-out projects, we have a passion for exceeding our clients expectations, and providing them with a stunning space that fulfils their needs for years to come.

Get in touch